ONLINE Module: OMGAAN MET TEGENSLAGEN

Deze online module heb ik speciaal gemaakt voor docenten om het gesprek te kunnen voeren met leerlingen over omgaan met tegenslagen. Hoe ga je om met de emoties en gedachten, die daarbij horen? En hoe help je leerlingen met de juiste mindset? In de video geef ik je handvatten hiervoor. Bij deze video hoort een werkblad met oefeningen, zodat je ook echt concreet met je leerlingen aan de slag kan. 

In deze video ga ik het met je hebben over: 

1. Erkennen van emoties & zelfcompassie

2. De invloed van gedachten

3. Waar heb je invloed op?

4. Bonustip

WERKBLAD

Bij deze online module hoort een werkblad, zodat je direct en concreet aan de slag kan met jouw leerlingen. In de video leg ik je uit hoe je deze oefeningen het beste kunt begeleiden. 

MEER PSYCHOLOGIE BINNEN JOUW ONDERWIJS?

Veel scholen willen wel meer psychologie toepassen in hun onderwijs, maar weten niet goed binnen welke ruimte en op welke manier. In dit webinar neem ik je mee in alle verschillende mogelijkheden. Ik vertel je graag hoe je het zelf kunt doen, maar ook op welke manier Psychologie in het Onderwijs je daarbij kan helpen. 

Webinar: Psychologie in het Onderwijs | Hoe kun je psychologie toepassen binnen jouw school? 

29 september 15.00 – 16.00

18 oktober 15.00 – 16.00

10 november 15.00 – 16.00

8 december 15.00 – 16.00

Heb je vragen over de online module of ben je benieuwd wat Psychologie in het Onderwijs voor jou of jouw school kan betekenen? Laat je gegevens achter, dan neem ik contact met je op. 

  Deze gratis online module heb ik speciaal opgenomen om docenten te helpen. In deze online module geef ik je handvatten om het gesprek met je leerlingen te voeren over omgaan met tegenslagen. Bij de online module, hoort ook een werkblad voor leerlingen/studenten. Op deze manier kun je direct en concreet aan de slag! Want een beetje meer psychologie in het onderwijs kunnen we allemaal wel gebruiken. 

  In deze video wil ik het met je hebben over: 

  1. Het erkennen van emoties & zelfcompassie

  2. De invloed van gedachten

  3. Waar heb je invloed op? 

  4. Bonustip

  Bij deze video zit een werkblad met oefeningen die je met je leerlingen of studenten kan doen. 

  Heb je vragen over de online module of wil je meer weten over wat psychologie binnen jouw onderwijs kan betekenen? Neem vooral contact met me op.  

   Plaats een reactie