gratis ONLINE-TRAINING

 Download mijn gratis online training over omgaan met tegenslagen. In deze training geef ik je tools om het gesprek aan te gaan met jouw leerlingen over omgaan tegenslagen.

Als je je aanmeldt voor deze gratis training, krijg je ook een aantal extra mails met inspiratie. Ik ga zorgvuldig om met je gegevens. 

Ik weet niet wat jullie doen, maar het lijkt wel magie. Je ziet echt dat leerlingen anders in de klas zitten.
Jorien ter Braak
Docent Vituscollege

 

Hoi, Dominique Warmerdam hier! Ik ben een gepassioneerde psycholoog en ondernemer en wil op een toegankelijke en persoonlijke manier psychologie onderdeel van het onderwijs maken. Ondanks dat het onderwijs al steeds afwisselender wordt ingericht, ontbreekt psychologie namelijk nog.Terwijl basiskennis over psychologie zorgt voor meer bewustzijn en mentaal welzijn bij leerlingen.

Om die reden heb ik Psychologie in het Onderwijs opgericht, waarbij ik mijn passie voor onderwijs, psychologie en ondernemen kan combineren. Met Psychologie in het Onderwijs wil ik op een toegankelijke en persoonlijke manier leerlingen bewust maken van hun eigen gedrag en overtuigingen en de invloed daarvan op zichzelf en hun omgeving. Maar ook bewustzijn van de invloed die de omgeving juist weer heeft op hun gedrag en overtuigingen. Zo leren leerlingen om met vertrouwen hun eigen pad te bewandelen, zonder zichzelf daar al te veel in te belemmeren en met compassie voor zichzelf en de ander!