OVER DOMINIQUE

  • 06 8182 7273
  • info@psychologieinhetonderwijs.nl
me

MIJN PERSOONLIJKE MISSIE

Het gedrag en de overtuigingen van mensen hebben mij altijd geïnteresseerd. Of het nou binnen mijn familie, sportteam of klas was. Toen ik Psychologie ging studeren leerde ik beter begrijpen hoe het komt dat mensen zich op een bepaalde manier gedragen en ook hoe je eigen gedachten tot stand komen. Tijdens mijn studie Psychologie gaf ik veel bijles en huiswerkbegeleiding en ontdekte ik mijn affiniteit met jongeren en lesgeven.

Na mijn master Psychologie heb ik drie jaar als projectleider, recruiter en accountmanager onderwijs gewerkt bij Studelta. Daar heb ik veel van het onderwijs mogen zien, maar uiteindelijk voelde ik toch dat ik iets anders wilde. Op een gegeven moment dacht ik, wat als alles kan, wat zou ik dan willen? Dan zou ik willen dat Psychologie een regulier vak wordt in het onderwijs! Dat is mijn einddoel, maar voor nu begin ik bij het begin, en bied ik datgene aan op middelbare scholen, wat ik zelf heb gemist op dit gebied.

Naast Psychologie in het Onderwijs werk ik ook nog op een mbo in Amsterdam. Juist deze combinatie van doelgroepen heb ik het gevoel mijn open blik te behouden en kan ik op mijn manier impact maken binnen het onderwijs.

Contact