KOM JIJ ONS TEAM VERSTERKEN?

We zijn gedurende het hele jaar eigenlijk altijd op zoek naar (toegepast) psychologen met affiniteit (en het liefst ook wat ervaring) met het onderwijs. 

Heb jij:

– een achtergrond in Toegepaste Psychologie (HBO) of Psychologie (WO) of zit je in het laatste jaar van je studie?
– Affiniteit met jongeren?
– Ervaring met lesgeven/voor groepen staan?

Ben jij:
– enthousiast;
– flexibel;
– zelfstandig;
– gedreven om bij te dragen aan de missie van Psychologie in het Onderwijs; 
– jong van geest;
– zelfverzekerd?
– minimaal 1x per 2 weken beschikbaar? 

WAT GA JE DOEN?

Je geeft workshops over verschillende psychologische thema’s aan jongeren tussen de 12 en 25 jaar binnen verschillende typen onderwijsinstellingen. Deze workshops geef je samen met de mentor van een klas of zelfstandig aan een groep van maximaal 15 leerlingen. Natuurlijk kunnen we rekening houden met jouw voorkeur en ervaring. Naast het geven van workshops aan hele klassen geven we ook keuzemodules (voor leerlingen die daar dus zelf voor kiezen) en motivatietrainingen (aan kleinere groepen/individueel voor leerlingen die extra ondersteuning kunnen gebruiken). Er zijn dus verschillende mogelijkheden en alles vindt altijd plaats in overleg. 

WAT BIEDEN WIJ?

Een toffe ervaring om bij te dragen aan de missie om jongeren meer psychologische kennis te geven. Ook krijg je de juiste begeleiding en materialen om goed beslagen ten ijs te komen. Je wordt onderdeel van een jonge community met enthousiaste psychologen, die elkaar ondersteunen in deze missie en waarmee we elke maand intervisie hebben. We kijken samen op welke manier we onze samenwerking het beste kunnen vormgeven, dit kan op basis van een nulurencontract, een vast aantal uren of op basis van een ZZP-overeenkomst. 

SOLLICITEREN?

Via de link hieronder kun je solliciteren. We nemen binnen 5 werkdagen contact met je op.