Het team

Samen werken we aan de missie: een mentaal gezonde generatie in een wereld voor uitdagingen.

In totaal werken er bij PIHO ongeveer 40 collega’s, waarvan het gros flexibel inzetbaar is voor trainingen en ongeveer 10 collega’s op vaste basis diverse functies uitoefenen. Daarbij kun je het beste denken aan de mensen die werken op programmaontwikkeling, projectleiders, werving en selectie, marketing en communicatie, directie en strategie. Al met al komt er meer kijken bij PIHO en de trainingen die we geven dan je in eerste instantie geneigd bent om te denken. We kunnen ons werk in ongeveer vier groepen onderverdelen.

Deel deze pagina

WhatsApp
Email

Onze trainers

Een diverse groep van talentvolle en ervaren trainers. Allemaal (bijna) afgestudeerd als (toegepast) psycholoog. Allemaal gemotiveerd om mentaal welzijn voor de huidige en de nieuwe generaties positief te beïnvloeden. Binnen de homogeniteit van psychologen zoeken we bewust juist zo veel mogelijk diversiteit om in alle gevallen aan te kunnen sluiten bij de leefwereld van de verschillende doelgroepen waar we les aan geven.

Onze projectleiders

De vaste gezichten van en bij Psychologie in het Onderwijs. Voor zowel klanten als trainers. Een sleutelpositie in onze organisatie. Ze houden zich o.a. bezig met: 

Ondersteunende collega’s

Strategie

Psychologie in het Onderwijs is gestart door Dominique Warmerdam en zij heeft alle functies doorlopen. De enige taak die ze nooit heeft kunnen of willen overdragen is die van missieleider. Of hoe je het ook wil noemen. In de volksmond heet het directrice of onderneemster. Altijd zal zij zich liefst met de inhoud en het voortduwen van de missie bezig houden. Samen met vaste collega’s. Op z’n tijd wordt er een externe adviseur ingevlogen als het totaal van de organisatie te ingewikkeld wordt.

Al deze mensen en rollen met maar 1 missie: een mentaal gezonde generatie in een wereld vol uitdagingen.