HET INTERNE TEAM

DOMINQIUE WARMERDAM (INITIATIEFNEMER EN DIRECTEUR)

Ik ben een gepassioneerde psycholoog en ondernemer en ik wil op een toegankelijke en persoonlijke manier psychologie onderdeel maken van het onderwijs. Ondanks dat het onderwijs al steeds afwisselender wordt ingericht, ontbreekt psychologie vaak nog in het lesprogramma. Terwijl basiskennis over psychologie zorgt voor meer bewustzijn en mentaal welzijn bij leerlingen.

Om die reden heb ik Psychologie in het Onderwijs opgericht, waarin ik mijn passie voor onderwijs en psychologie kan combineren met het ondernemen . Met Psychologie in het Onderwijs wil ik op een toegankelijke en persoonlijke manier leerlingen bewust maken van hun eigen gedrag en overtuigingen en de invloed daarvan op leerlingen zelf en hun omgeving. Maar ook wil ik ze bewustmaken van de invloed die de omgeving juist weer heeft op hen heeft. Zo leren ze om met compassie voor zichzelf en de ander hun eigen pad te bewandelen. Vol vertrouwen en zonder zichzelf daar al te veel in te belemmeren.

LOIS ZIJLSTRA (HR & COACHING)

Een droom die is uitgekomen!

Ik ben Lois Zijlstra en met Psychologie in het Onderwijs geef ik psychologie op middelbare scholen en mbo-onderwijsinstellingen. Zelf heb ik kennis over psychologie destijds echt gemist en daarom vind ik het heel bijzonder om dit nu te kunnen doen. In mijn ogen is het onderwijs een voorbereiding op de rest van je leven, waar psychologie altijd een rol in zal spelen.

MARLIES DOEVE (RECRUITMENT & PLANNING / VIRTUAL ASSISTANT)

Ik ben Marlies Doeve en ik werk naast mijn werk als teamleider op het Spinoza lyceum als virtual assistant voor Psychologie in het Onderwijs. Ik zorg voor de werving en selectie van trainers en de planning van de projecten. 

RoOS VAN RIJNBERK (PROJECTCOORDINATOR)

Ik vind het een geweldig initiatief om jongeren te laten nadenken over gedachten en emoties! Het is iets waar ik vroeger heel veel baat bij zou hebben gehad en het is goed om de norm te creëren dat juist dit besproken mag worden! 

Dat is de reden dat ik het supermooi vind dat ik aangesloten ben bij Psychologie in het Onderwijs. Hier kan ik met passie deze lessen overdragen.

INDIA PROSSER (PROGRAMMAMANAGER)

Het heeft mij altijd al gefascineerd dat wij op de middelbare school wel over verschillende steensoorten bij aardrijkskunde leren, maar niet over onszelf, de mens. Het is daarom ook een droom die uitgekomen is om bij Psychologie in het Onderwijs te werken. Bij Psychologie in het Onderwijs geef ik leerlingen inzicht in misschien wel het mooiste en belangrijkste onderwerp dat er is, namelijk zichzelf!

LUUK ANDRIESSEN (PROJECTCOORDINATOR)

Er wordt gelukkig steeds meer aandacht besteed aan jongerenwelzijn, want dit is een belangrijk thema.

Het mooie aan werken bij Psychologie in het Onderwijs vind ik het samenwerken met de jongeren. Om vanuit hun behoeftes aan de slag te gaan. Dit maakt het werken leuk en relevant. Hierdoor merk je ook echt dat de jongeren er iets aan hebben en enthousiast zijn. 

 

Esther Botter (ADMINISTRATIE / VIRTUAL ASSISTANT)

Ik ben Esther Botter en ik ben met ontzettend veel plezier de virtual assistant van Psychologie in het Onderwijs. Wat bijzonder om een bijdrage te mogen leveren aan deze mooie missie om psychologie toegankelijker te maken in het onderwijs!

Ik richt me binnen het team op administratieve taken én het optimaliseren van de werkprocessen, zodat psychologie een plek krijgt op nóg meer scholen.

JUDITH BOS (PROJECTCOÖRDINATOR)

Hi! Ik ben Judith en ik ben nu alweer bijna anderhalf jaar werkzaam als trainer bij Psychologie in het Onderwijs. Ik vind het ontzettend leuk om de kennis die ik heb van psychologie, over te brengen aan scholieren. Terugkijkend op mijn eigen middelbare school periode, had ik zelf ook graag psychologie les gekregen. Het helpt je om jezelf en de wereld om je heen net iets beter te begrijpen, en zeker als jongere is dat erg fijn! Daarnaast word ik enthousiast van mensen, organiseren en psychologie, dus mijn werk als senior trainer en projectleider bij Psychologie in het Onderwijs is voor mij fantastisch!

TRAINERS PSYCHOLOGIE (+/- 40 (TOEGEPAST) PSYCHOLOGEN)

We werken met een team van +/- 40 trainers die bestaan uit toegepast psychologen, psychologen, pedagogen en studenten in de laatste fasen van hun studie. Zij geven keuzemodules, trainingen en workshops. Soms alleen en vaak ook samen met de mentor. 

Onze trainers volgen bij ons een bootcamp, worden uitgenodigd voor intervisies en masterclasses en vallen onder de begeleiding van een senior trainer. 

SAmenwerkingspartners