Mentor & SLB-training: Mentale gezondheid

Programma

De training is een combinatie van online video’s, die opgedeeld zijn in drie thema’s:

  1. Psycho-educatie
  2. Praktische oefeningen voor in de klas
  3. Praktische oefeningen voor jou (als begeleider en als mens)

Bij elke video zit ook materiaal wat je kan gebruiken in de klas.

Elke maand behandelen we een thema. Je kunt de online video’s op je eigen tempo bekijken. Je krijgt een jaar lang toegang tot het online materiaal. Per thema organiseren we een Q&A/intervisie sessie.

Agenda & thema's

Kennismaken & introductie

Groepsdynamiek

Motivatie

Stress en prestatiedruk

Omgaan met tegenslagen

Mentor & SLB-training

Investering
1 persoon: €575,- (excl btw).
2 collega’s: €975,- (excl btw).

>10 van een school: €4500 (excl btw)

Aparte groep voor mentoren binnen jouw school, waarbij de trainingen zowel online als op locatie kunnen worden gegeven (max. 15 mentoren): €7000,- (excl btw).

Vraag vandaag nog je offerte aan.

Over ons

Dominique Warmerdam
Oprichter Psychologie in het Onderwijs

Ondanks de toenemende diversiteit van het onderwijsprogramma ontbreekt psychologie nog vaak in het curriculum. Met Psychologie in het Onderwijs streven we ernaar dit te veranderen. We bieden momenteel modules, workshops en trainingen aan op meer dan 70 middelbare scholen en mbo-instellingen om het mentale welzijn en bewustzijn van leerlingen en docenten te bevorderen.

Mijn achtergrond
Ik heb altijd al interesse gehad in gedrag en gedachten. Of het nu binnen mijn familie, sportteam of op school was. Na mijn studie Psychologie ben ik in 2018 mijn missie gaan volgen, namelijk: ervoor zorgen dat alle leerlingen toegang krijgen tot basiskennis over psychologie!

Laura Stroo
Schoolpsycholoog, docent. ACT, Projectleider en Supervisor

Wat als we allemaal zouden leren wat er écht toe doet? Luisteren naar je hart en doen waar je blij van wordt? Als het niet alleen gaat om lezen en rekenen, maar dat we leren hoe je fijn kunt leven? Dat we leren dat tegenslag bij het leven hoort en hoe je daarmee om kunt gaan. Hoe tof zou het zijn als we dat leren van onze ouders/verzorgers én op school?

Psychologische vaardigheden gun ik iedereen om te leren, docenten, leerlingen, mensen. Levenskunde in de klas!

Mijn achtergrond
Ik ben opgeleid als schoolpsycholoog, kinder- en jeugdpsycholoog NIP, orthopedagoog, supervisor K&J NIP, leerkracht en ib’er. Ik werk veel in scholen, besturen, samenwerkingsverbanden en gemeenten en als docent om fundamentele levensvaardigheden van leerlingen (en schoolteams!) te vergroten.