Webshop

Mentorpakket

Op zoek naar lesmateriaal voor jouw mentorlessen? Bekijk onze interactieve lessen die als basis kunnen dienen voor jouw mentorles.

Het Mentorpakket biedt mentoren de mogelijkheid om vier mentorbijeenkomsten te organiseren over diverse thema’s zoals groepsdynamiek, motivatie, omgaan met tegenslagen en stress.

De lessen zijn speciaal ontwikkeld om jouw leerlingen te ondersteunen en te inspireren, zodat jij op een leuke en efficiënte manier jouw lessen kunt voorbereiden.

Bekijk hier ons Mentorpakket met lessen die je direct kunt gebruiken voor jouw leerlingen.

Mentor en SLB-training (duur: 4 maanden)

In 4 maanden nemen we je mee in de belangrijkste basiskennis op het gebied van motivatie, stress, veerkracht en groepsdynamiek. Het doel van de training is dat je als mentor of SLB’er zelf aan de slag gaat met deze thema’s in je lessen.

Uit onderzoek van het Trimbos instituut blijkt dat motivatie, effectieve copingstijlen, verbinding voelen en met stress om kunnen gaan beschermingsfactoren zijn voor mentaal welzijn op individueel niveau.

Hoe kun jij jouw leerlingen helpen met meer kennis en vaardigheden op deze vlakken? Daarvoor is het allereerst belangrijk dat je zelf over de juiste kennis beschikt, maar ook in staat bent om te reflecteren hoe het bij jou werkt. Als je jezelf meeneemt als mens krijg je het meeste voor elkaar met en bij leerlingen.