Stages

Stageplek (Toegepaste) Psychologie - HBO
24/32 uur per week, twee of vier semesters

Zoek jij een leuke stage waar je kan werken aan je competenties als trainer en meer ervaring kan opdoen in het behandelen van thema’s zoals zelfbeeld, gedachten, copingstijlen, stress en motivatie met jongeren? Dan is een stage bij Psychologie in het Onderwijs iets voor jou!

Deel deze pagina

WhatsApp
Email

Functieomschrijving

Als stagiair bij Psychologie in het Onderwijs krijg je de kans om mee te werken in het ontwikkelen en verzorgen van trainingen. Je maakt deel uit van een enthousiast en hecht intern team van 8 personen dat, samen met zo’n 40 trainers, zich dagelijks inzet voor de mentale gezondheid van de huidige en komende generaties jongeren. Als stagiair ondersteun je dit interne team bij het ontwikkelen, verbeteren en geven van trainingen. Daarnaast krijg je de ruimte om je eigen creatieve ideeën in te brengen. Tot slot ben jij verantwoordelijk voor het begeleiden van de eerstejaars stagiaires, waarbij je kunt werken aan je coachingsvaardigheden.

Jouw stagedagen bestaan uit

Wat bieden wij

Checklist

Solliciteren

Ons hoofdkantoor bevindt zich in Rotterdam. We zijn hier elke maandag aanwezig en soms nog een extra dag per week, maar we werken ook veel vanuit huis. Het geven van trainingen vindt plaats door heel Nederland.

We hebben een deadline voor het indienen van stageplekken. De deadline voor stages die starten in september is 31 mei. Sollicitatiegesprekken hiervoor vinden plaats in de eerste week van juni.

Ben je enthousiast en wil je graag bij ons stage lopen? Of heb je nog vragen? Stuur dan een mailtje (met je cv en motivatiebrief) naar Marlies: marlies@psychologieinhetonderwijs.nl